Salg & installation af robotplæneklippere

Robotplæneklippere har en lang række fordele, som kan udnyttes af både virksomheder og private. En robotplæneklipper sparer tid og mandskabstimer er mere energivenlig end en traditionel benzinklipper
giver velplejet græs i hele sæsonen uanset vejr kræver mindre vedligeholdelse

Hos Midtjysk Haveservice forhandler vi robotplæneklippere fra John Deere, Cub Cadet, Robomow & Honda. Modeller udmærker sig ved at have større kapacitet, bedre batteri, kulfri motor og længere levetid end de modeller man finder til salg i detailhandelen.

Nogle af maskinerne kan fjernbetjenes og programmeres via medfølgende App via Bluetooth på din smartphone eller tablet.

Robotterne er udstyret med tyverisikring, der udsender alarm hvis maskinen fjernes fra basestationen, uden pinkoden indtastes. Maskinerne kan ikke låses op og bruges af andre uden den personlige PIN-kode.

Garanti på batteri og knive gælder et år fra købsdato.

Læs mere om John Deere Tango her.

Læs mere om Cub Cadet Enduro XR her.

Læs mere om Robomow Pro her.

Find ud af hvilken Robomow der passer til din have her.

Læs mere om Honda Miimo her.

Find ud af hvilken Honda der passer til din have her. 

Professionel installation af din robotplæneklipper

For at få det optimale ud af din nye plæneklipper, skal den sættes korrekt op.

Vi tilbyder fuld installation af John Deere Tango, Cub Cadet Enduro XR, Robomow Pro & Honda Miimo robotplæneklippere, og gør dem 100 procent køreklar. Vi kommer gerne forbi og rådgiver om valg af den korrekte maskine, som passer til jeres plæne, og om den optimale placering af ladestation.

Vi lægger afgrænsningskablet i jorden med maskine, så det ikke er synligt eller bliver beskadiget.

Når ladestation og afgrænsningskablet er installeret, programmerer vi robotten, så den passer til plænen, og vi sætter den mobile applikation op, således at alt virker som det skal, inden vi forlader stedet. Derudover tilbyder vi en grundig gennemgang af maskinernes funktioner og de muligheder.

Prisen på installation variere alt efter havens størrelse, antal plæner, havens kompleksitet og kørselsafstand. Prisleje fra kr. 3.500,-

Vinterservice af robotplæneklippere

Hold din robotplæneklipper i topform, så holder den længere!

Hos Midtjysk tilbyder vi vinterservice af din John Deere, Cub Cadet, Robomow & Honda robotplæneklipper. Din maskine bliver afhentet, rengjort, smurt, kontrolleret for fejl m.m. og softwareopdateret. Slidte dele bliver udskiftet og maskinen oplades og opbevares korrekt jf. producentens forskrifter. Vi afhenter maskinen hos dig/jer når sæsonen er slut, og kommer ud og starter den op igen til foråret, når græsset igen skal klippes.