Andet

Har du styr på udendørsarealerne?

Virksomhedens udendørsarealer er en vigtig del af ansigtet udadtil. Når du laver en pasningsaftale med os, tager vi os af udearealerne, så de fremstår velholdte hele året rundt.

Kontakt os29 61 76 48

Vi udfører mange forskellige opgaver

Et samarbejde med Midtjysk Haveservice betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om pleje af dine udendørsarealer. Vi sørger for at klippe græsset, når det trænger, klippe hække, beskære buske og træer, og vi fjerner sneen, så snart den er faldet.

Udover de mange faste opgaver, der skal udføres på din virksomheds arealer, kan vi også hjælpe med en række særlige ydelser, der er tilpasset dine behov.

Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • ukrudtsbekæmpelse
  • klip/beskæring af hække
  • buskrydning
  • gødskning/kalkning
  • vertikalskæring af plæner
  • fliserens
  • bortkørsel af affald efter udført arbejde

Hvis vi skal hjælpe dig med en eller flere af de ovenstående opgaver, skal du blot kontakte os. Så får vi lavet en aftale, der passer til dine behov.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Midtjysk Haveservice er et højt serviceniveau en selvfølge, så du føler dig sikker gennem hele samarbejdet.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi holder tidsplanen

Vi ved, hvor meget det betyder, at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Fokus på miljøet

Sommer bruger begrænset kemi. Vinter bruger saltspredere som måler vægt og mængde og er meget nøjagtige og kørselsafhængig.

Ærlighed

90% af vores aftaler er uden nogen former for kontrakt – en aftale er en aftale. Vi tror på ærlighed og gensidig respekt for hinanden og hinandens forretninger.

Ordentlighed

Ordentlighed handler om, at kunderne får kvalitetsarbejde, som vi kan stå inde for. Vi er ikke billigst i pris, men har glade kunder og får aldrig reklamationer.