Jordarbejde I SILKEBORG & OMEGN

Din professionelle erhvervspartner til jordarbejde

Er du på udkig efter en pålidelig og servicebevidst erhvervspartner til jordarbejde? Når du vælger os er du garanteret gode service og et ordentligt samarbejde. Vi holder til i Silkeborg, men vi kører også til de omkringliggende byer.

Kontakt os29 61 76 48

Jordarbejde til erhverv

Midtjysk Haveservice tilbyder jordarbejde af forskellig art – lige fra gravearbejde og flytning af jord til en færdigsået græsplæne. Når du skal have lagt en ny græsplæne eller plante nye planter, er det helt essentielt, at jordarbejdet er på plads først. Det nytter ikke noget, at jorden ikke er forarbejdet. Sørg derfor for, at jorden har fået en fræsning, planering eller grubning, hvis det er nødvendigt.

Midtjysk Haveservice kan klare alle disse typer af jordarbejde – og vi kan også føre projektet helt til dørs med såning af plænen eller beplantning. Vi udfører jordarbejde for både virksomheder, byggefirmaer og entreprenører, så uanset hvem du er, kan vi helt sikkert finde en løsning til dig. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige services, som vi tilbyder, når det drejer sig om jordarbejde.

Vi tilbyder bl.a.:

FRÆSNING

Skal du have lagt en ny græsplæne? Så er jordarbejdet meget vigtig for at sikre græssets trivsel. Derfor er det helt essentielt, at jorden bliver fræset. Det kan vi hjælpe dig med.

Vi foretager fræsning med både stennedlægningsfræser og almindelig fræser alt efter behov. Fræsningen kan udføres med en traktormonteret fræser eller med en “walk behind”-fræser, alt efter hvad der passer til pladsforholdene og dine specifikke ønsker.

Vi bruger en stennedlægningsfræser på områder med jordknolde, mindre sten og græstørv, som ønskes nedfræset.

PLANERING

Planering udføres for at skabe en plan overflade. Det kunne eksempelvis være før anlægning af en ny græsplæne. Hos Midtjysk Haveservice udfører vi planering med box blade og power rake. Fordelen ved box blade er, at den jord, der planeres væk, tages med, når der køres. Jorden kan derfor flyttes til andre steder på området, hvis det ønskes.

Der kan både skubbes og trækkes med box blade, og redskabet er anvendeligt til mange forskellige typer af arbejdsopgaver. Det kan både være planering af jord forud for etablering af en græsplæne, men det kan også bruges til afretning af sand/grus, stenmel m.m. Er underlaget hårdt, kan oprivertænderne justeres efter behov.

Fordelen med power rake er, at den er effektiv til at finafrette og fjerne mindre fremmedlegemer fra området. Den efterlader jorden plan og komprimeret, hvilket gør den ideel til jordbehandling inden såning og beplantning.

GRUBNING

Grubning udføres, hvis jorden er trykket hårdt sammen. Det giver luft til jorden og kan bryde de underliggende jordlag, som kan være sammenkørt af tunge maskiner. Det kunne eksempelvis være i forbindelse med nybyggeri.

Har vandet svært ved at komme væk efter regnvejr, er jorden kørt sammen, eller skal der plantes en ny hæk, kan grubning af jorden også være en god løsning. Hos Midtjysk Haveservice kan vi klare grubning af din jord – uanset hvad formålet er.

SÅNING AF GRÆS

Når du har en virksomhed, er det vigtigt, at græsplænen ser skarp ud. En professionel sået græsplæne giver det bedste resultat. Når den nye græsplæne skal sås, er det vigtigt, at der skabes et godt fundament. Derfor tilbyder vi at klare jordarbejdet, inden den nye græsplæne bliver sået.

Hos Midtjysk Haveservice har vi stor erfaring med græssåning. Du er derfor i trygge hænder, hvis du skal have anlagt en ny, flot plæne til din virksomhed.

Vi sørger altid for, at den sortsblanding der skal bruges til såningen, er den rigtige til formålet. Det afhænger af området, hvor din nye plæne skal etableres. Vi bruger udelukkende kvalitetsfrø for at sikre en god fremspiring efter såning samt en tæt og flot plæne i mange år.

Hvorfor vælge Midtjysk Haveservice?

  • Kvalitetsarbejde med fokus på unikke løsninger
  • Fokus på miljø og bæredygtighed
  • Vi er pålidelige og holder altid den lovede tidsplan

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Mangler du input eller sparring? Så kommer vi gerne forbi og snakker med jer. Kontakt os endelig og få en fornuftig pris, tilpasset dine behov. Du kan ringe, sende en mail eller udfylde kontaktformularen.

Midtjysk Haveservice holder til i Silkeborg, hvorfra vi udfører professionel haveservice, ejendomsservice og anlægsgartneri. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig og din virksomhed.

Erhvervsaftale

Det er som virksomhed vigtigt at have styr på udendørsarealerne. Udendørsarealerne bør give kunderne, medarbejderne og samarbejdspartnerne et godt førstehåndsindtryk. Med en trimmet hæk, beskårede træer og en skarp græsplæne kan du give andre et professionelt indtryk af din virksomhed.

Hos Midtjysk Haveservice kan vi give dig en attraktiv erhvervsaftale. Vi kan tilbyde fordelagtige priser, hurtig udrykning samt høj kvalitet. På den måde er du sikker på, at din virksomhed tager sig bedst ud – hele året rundt. Kontakt os for at høre mere om vores erhvervsaftaler.

Professionel rådgivning

Mangler du input eller sparring til hvordan jeres træer eller buske skal beskæres eller trænger I blot til at få gennemgået havens elementer og råd til pleje af dem, så kommer vi gerne forbi og snakker med jer.

Vi kan også hjælpe jer med gode råd og generelt rådgivning ud fra dine muligheder.

Kontakt os endelig og få en fornuftig pris, tilpasset dine behov.

  • Uforpligtende tilbud nemt og overskueligt

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Midtjysk Haveservice er et højt serviceniveau en selvfølge, så du føler dig sikker gennem hele samarbejdet.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi holder tidsplanen

Vi ved, hvor meget det betyder, at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Fokus på miljøet

Sommer bruger begrænset kemi. Vinter bruger saltspredere som måler vægt og mængde og er meget nøjagtige og kørselsafhængig.

Ærlighed

90% af vores aftaler er uden nogen former for kontrakt – en aftale er en aftale. Vi tror på ærlighed og gensidig respekt for hinanden og hinandens forretninger.

Ordentlighed

Ordentlighed handler om, at kunderne får kvalitetsarbejde, som vi kan stå inde for. Vi er ikke billigst i pris, men har glade kunder og får aldrig reklamationer.