Om Midtjysk Haveservice

Lokal ekspert det grønne anlæg, træpleje, udendørs vedligehold og snerydning
Kontakt os

Vi har taget os af jeres opgaver inden for anlæg, vedligeholdelses og snerydning siden 2009

Midtjysk Haveservice er din professionelle partner, når det gælder udendørs vedligehold og grønne anlæg. Vi hører hjemme i Silkeborg og plejer udendørsarealer i området omkring Silkeborg.

Vi udfører en bred vifte af opgaver inden for etablering, pleje, pasning og vedligeholdelse af grønne arealer for både erhverv og det offentlige. Det gælder blandt andet såning og klipning af græsplæner, forskellige former for beplantning, træbeskæring- og fældning. Vi sælger og servicerer også flere maskiner til formålet, herunder robotplæneklippere, kabelnedlæggere, hækkeklippere og meget mere. Længere nede på siden kan du læse mere om alle de opgaver, vi kan udføre for dig.

Vi tilbyder fleksible løsninger ud fra dine ønsker og behov med mulighed for til- og fravalg af forskellige services. Vi kan også vedligeholde arealerne omkring din virksomhed i form af snerydning og saltning af parkeringspladser m.m. Har du eller din virksomhed brug for en samarbejdspartner, der kan klare alt inden for haveservice, så ser vi frem til at høre fra dig.

Et godt samarbejde

Skal vi tage en snak?

Midtjysk Haveservice holder til i Silkeborg, men vi kører også til de omkringliggende byer. Vi kan derfor sagtens hjælpe dig og din virksomhed.

Har du spørgsmål til græsslåning, træpleje eller noget helt tredje, eller ønsker du et tilbud på en eller flere af vores services? Så er du velkommen til at kontakte os. Ring eller skriv til nedenstående telefonnummer eller mail. Vi glæder os til at høre fra dig.

Din garanti for en god oplevelse

Vi garanterer service i verdensklasse

Højt serviceniveau

Hos Midtjysk Haveservice er et højt serviceniveau en selvfølge, så du føler dig sikker gennem hele samarbejdet.

Kompromisløs kvalitet

Høj faglig stolthed går hånd i hånd med høj kvalitet. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Vi holder tidsplanen

Vi ved, hvor meget det betyder, at du kan regne med os. Derfor udfører vi altid vores opgaver til den aftalte tid.

Fokus på miljøet

Sommer bruger begrænset kemi. Vinter bruger saltspredere som måler vægt og mængde og er meget nøjagtige og kørselsafhængig.

Ærlighed

90% af vores aftaler er uden nogen former for kontrakt – en aftale er en aftale. Vi tror på ærlighed og gensidig respekt for hinanden og hinandens forretninger.

Ordentlighed

Ordentlighed handler om, at kunderne får kvalitetsarbejde, som vi kan stå inde for. Vi er ikke billigst i pris, men har glade kunder og får aldrig reklamationer.