Robotplæneklippere til salg

Salg af Ambogio, Cub Cadet og Robomow robotplæneklippere

Vi fører de bedste mærker inden for robotplæneklippere på vores webshop RoboWorld. Udover salg af robotplæneklippere tilbyder vi også installation og service af robotplæneklipperne.

Kontakt os29 61 76 48

AMBROGIO, CUB CADET & ROBOMOW ROBOTPLÆNEKLIPPERE

Hos Midtjysk Haveservice tilbyder vi salg, installation og service af Ambrogio, Cub Cadet & Robomow robotplæneklippere. De er vores foretrukne mærker inden for robotplæneklippere, da de både er robuste og kvalitetssikrede. Du kan finde alle de modeller, vi sælger, på vores webshop RoboWorld.

Hos os kan du både få en pasningsaftale af dine græsarealer med en robotplæneklipper, eller du kan købe din egen effektive robotplæneklipper. Uanset hvad du vælger, er du sikker på at få en skarp og veltrimmet plæne i mange år.

Vi sælger robotplæneklippere fra Ambrogio´s Next Line & L400 samt Cub Cadets XR5 serie og Robomow’s RK serie, som er kompakte robotplæneklippere, der hæver niveauet for automatisk plæneklipning. Robotplæneklipperne i disse serier kommer alle med smarte, professionelle funktioner, f.eks. smart app, kulfrie motorer og multizoneklipning. Disse funktioner er med til at skabe robotplæneklippere, der både har en stor ydeevne og er brugervenlig.

Med disse robotplæneklippere er du sikker på at få effektivitet og præcision. Plæneklipperene er sikret mod tyveri, da de har PIN-kode. Den er således automatiseret hele vejen igennem og egner sig godt til erhvervsgræsslåning.

Uanset hvilken af vores robotplæneklippere du vælger, får du altså det samme slutresultat: en perfekt trimmet græsplæne på næsten ingen tid. Det er de perfekte erhvervsplæneklipper, da de kan klare græsplæner i de fleste størrelser og indstilles til flere forskellige zoner. Vi har robotter, der kan klippe op til 20.000 m2 og tilpasse sig græsplænens opbygning, så robotplæneklipperen passer til lige netop din grund.

Midtjysk Haveservice er autoriserede forhandlere af Ambrogio, Cub Cadet & Robomow, og du kan derfor regne med, at det er den ægte varer, du køber, når du handler hos os. Søger du flere havemaskiner, der kan gøre dit arbejde lettere, kan du også finde akku-maskiner på vores webshop RoboWorld.

Kontakt os endelig, hvis du vil vide mere om, hvilken robotplæneklipper der passer bedst til dine behov. Hos Midtjysk Haveservice er vi specialister i robotplæneklippere og græsslåning, og vi kan derfor hjælpe dig med alt, hvad du gerne vil vide. Du kan altid ringe til os på +45 29 61 76 48 eller skrive en mail til os fra kontaktformularen nederst på siden.

Vi tilbyder også service af robotplæneklippere og sælger alt i reservedele.